15.9 C
Podgorica
25.05.2024.

Zečević: Nakon izručenja DK moguć pad rejtinga DPS-a

 

Nakon izručenja predsjednika Atlas grupe Duška Kneževića moguće je da dođe do pada rejtinga Demokratske partije socijalista (DPS), smatra urednik portala Biznis CG Predrag Zečević.

“Moglo bi doći do tumbanja u političkom smislu.Uprkos svemu, DPS se do sada držao na nekih sigurnih 20 odsto”, ocijenio je Zečević u emisiji “Minula neđelja” na Aplus televiziji.

Zečević je kazao da mu se ne dopada ideja da Knežević bude dugo zadržan u istražnom zatvoru, a što se tiče poravnanja i arbitražnog postupka poručio je da je za sada samo Vlada Milojka Spajića pokazala da je zaniteresovana.

Takođe je poručio da bi nakon njegovog izručenja moglo doći do hapšenja jednog od aktera afere Koverta, koji se pojavljuje na snimku zajedno sa predsjednikom Atlas grupe Duškom Kneževićem, aludirajući na bivšeg gradonačelnika Podgorice Slavoljuba Stijepovića.

“Sve zavisi od toga koliko je Knežević raspoložen da priča i šta može ponuditi SDT-u. Sve zavisi konkretno od njega. Sigurno će doći do političkog zemljotresa, jer je veliku pažnju javnosti a i promjene u Crnoj Gori izazvala upravo afera Koverta”, zaključio je Zečević.

- Oglasi-spot_imgspot_img
Poslednje vijesti
- Oglasi-spot_img
POVEZANE VIJESTI
- Oglasi-spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime