6 C
Podgorica
10.12.2023.

Milatović: Radujem se jačanju prijateljskih veza između Crne Gore i Luksemburga

Crna Gora opredijeljena je da doprinosi jačanju mira i stabilnosti na Zapadnom Balkanu, saopštio je predsjednik države Jakov Milatović tokom posjete Luksemburgu.

Kako se navodi u saopštenju Službe za informisanje predsjednika, Veliki Vojvoda Luksemburga Henri primio je predsjednika Crne Gore Jakova Milatovića i prvu damu Milenu Milatović.

FOTO: Predsjednik C

U razgovoru sa Velikim Vojvodom, kako je navedeno, Milatović je zahvalio na dosadašnjoj podršci Luksemburga Crnoj Gori i izrazio očekivanje da će ta zemlja nastaviti da još snažnije podržava reformski put naše zemlje.

“Radujem se daljem jačanju prijateljskih veza i unaprjeđenju sveukupne saradnje između Crne Gore i Velikog Vojvodstva Luksemburg. Uvjeren sam da ćemo ovom posjetom dati značajan podsticaj tome, i kroz razmatranje zajedničkih ideja i inicijativa doprinositi daljem prosperitetu naših država i naroda”, kazao je predsjednik Milatović.

Kako je saopšteno Milatović je pozvao Velikog Vojvodu u zvaničnu posjetu Crnoj Gori što je sa zadovoljstvom prihvaćeno.

„Tokom razgovora bilo je riječi i o dešavanjima u regionu gdje je predsjednik Milatović istakao da je Crna Gora opredijeljena da doprinosi jačanju mira i stabilnosti na Zapadnom Balkanu“, navodi se u saopštenju.

- Oglasi-spot_imgspot_img
Poslednje vijesti
- Oglasi-spot_img
POVEZANE VIJESTI
- Oglasi-spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime