33.9 C
Podgorica
18.06.2024.

Laković: Neki političari na poligrafu da odgovore da li im je Milo platio da ga ne diraju! (VIDEO)

Postavio bih pitanje političarima na poligrafu – da li ih je Milo platio da ih ne diraju“, izjavio je gostujući u Specijalu A plus televizije profesor bezbjednosti, bivši savjetnik premijera i nekadašnji visoki policijski operativac Vojo Laković.

On je preporučio predsjedniku Atlas grupe Dušku Kneževiću da ne dolazi u Crnu Goru dok se nešto ne promijeni jer ovdje ne bi bio bezbjedan.

Gospodin Duško Knežević je krenuo, ali kad je vidio da nema nikakvu podršku, sklonio se. I neka je, i ja sam se sklonio. Ja sam se 23 godine sklonio u Srbiju, jer mi je svaki dan prijećeno. Nisam otišao što sam želio. Duško Knežević je pametno reagovao. Ne mogu da shvatim, ovi borci za istinu i pravdu od 42. i 43. vlade, da nisu bili sposobni da gospodina Kneževića fizički obezbijede, da dođe u Crnu Goru. Da bude bezbjedan. Ako ima njegove odgovornosti, neka odgovara i on. Ali bi sve saznali”, rekao je Laković.

On je podsjetio da je u prethodnom gostovanju na A plus televiziji savjetovao Duška Kneževića da ne bih dolazio da sam na njegovom mjestu.

I sad to ponavljam, da ne dolazi dok ne dobije zvaničnu potvrdu organa Crne Gore o garantovanoj bezbjednosti. Ne preko novina što mu je ministar Adžić odgovorio”.

Na opasku novinara da nije problem samo u fizičkoj bezbjednosti Kneževića već i sumnji u iskrenu želju da se taj slučaj riješi imajući u vidu da je predsjendik Atlas grupe ponudio sve informacije o tzv “prvom milionu” Mila Đukanovića ali pravosudni sistem nije u skladu sa tim reagovao kao ni političari koji se predstavljaju kao protivnici bivšeg predsjednika Crne Gore i DPS-a.

Ovo je Balkan, mi smo Balkanci. Dok sam radio u Srbiji, imao sam dodirne tačke sa Bugarima. I jedan kolega iz Bugarske mi kaže “sićko, što ne možeš da završiš s malo pari, možeš s mnogo”. Postavio bih pitanje svim političarima na poligrafu – da li ih je Milo platio da ga ne diraju”, odgovorio je Laković.

On je dodao da Dušku Kneževiću savjetuje da sjedi tamo gdje je sada dok se neke stvari ne promijene u Crnoj Gori jer nije bezbjedan.

- Oglasi-spot_imgspot_img
Poslednje vijesti
- Oglasi-spot_img
POVEZANE VIJESTI
- Oglasi-spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime