22.9 C
Podgorica
26.05.2024.

Duško Knežević: Nisam iznenađen hapšenjem Katnića i Lazovića, očekujem da i glavni mafijaš Milo Đukanović bude priveden pravdi!

Vijest dana u Crnoj Gori da su nekadašnji glavni specijalni tužilac Milivoje Katnić i bivši visoki policijski funkcioner Zoran Lazović uhapšeni u zoru po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva, nije iznenadila predsjednika Atlas grupe Duška Kneževića, koji je žrtva progona Katnića.

“O hapšenju Katnića i Lazovića priča se nekoliko mjeseci, kao članovima kriminalne hobotnice, a javnost u Crnoj Gori će biti zadovoljena tek kada bude priveden pravdi glavni šef tog kriminalnog klana Milo Đukanović, koji je prvi i najveći mafijaš u ovom prostoru”, komentariše iz Londona Duško Knežević, predsjednik Atlas grupe i Univerziteta Mediteran, koji je zbog progona Đukanovića morao da se skloni iz Crne Gore.

Stiču li se uslovi za povratak u Crnu Goru Duška Kneževića.

“Ovo je novi momenat, najnovija hapšenja poslušnika Mila Đukanovića, otvaraju mogućnost da se vratim u Crnu Goru i u sudskom postupku oborim sve optužnice koje je, po nalogu šefa kriminalnog klana Mila Đukanovića, montirao Milivoje Katnić. Uslov je da se ukine nalog za pritvor koji je tražio Katnić. Spreman sam i dalje da svjedočim protiv vođe mafije Mila Đukanovića! Dokaza za njegova nezakonita djela ima koliko hoćete, a njegove veze sa narko kartelima dokazuju i skaj prepiske”, tvrdi Duško Knežević.

- Oglasi-spot_imgspot_img
Poslednje vijesti
- Oglasi-spot_img
POVEZANE VIJESTI
- Oglasi-spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime