28.9 C
Podgorica
23.07.2024.

DK: Spremam knjigu o svom životu

Vlasnik Atlas grupe Duško Knežević rekao je u ekskluzivnom intervjuu za TVCG iz spuškog zatvora da su uslovi solidni, da svakodnevno vodi dnevnik kao i da sprema knjigu o sebi i svom životu.

Knežević je podsjetio da je Crnu Goru napustio u decembru 2018. gdje je boravio sve do izručenja Crnoj Gori.

Podsjetio je i da posjeduje britansko državljanstvo, kao i da njegova porodica živi tamo.

“Sa Temze sam došao direktno u spuški zatvor i jednostavno imao sam jako dobre uslove… Pošto sam dosta bio prisutan u medijima i dosta sam video poziva koristio za moje poslovne aktivnosti u svemu tome to je izgledalo kao jedan svemirksi studio… Moj stan je bio namješten i čovjek čiji mozak funkcioniše na nekom digitalnom stvarnošću, odjednom dođe i vidi samo olovku i papir i zidove oko sebe. Donio sam dosta knjiga, počeo sam da pišem dnevnik, pošto spremam knjigu o sebi. Najvjerovatnije će jedan veliki izdavač engleski to uraditi kao scenario za film koji treba da se napravi o meni. Dosta detalja se prisjećam, ono što je bilo u prošlosti a nijesam uspio da zapišem, zbog nekih dešavanja koja su se brzo odvijala. Mada sam ja dosta te vodio bilješke, dosta arhive imam složeno tako da prvih nedjelju dana mi je bilo dosta teško onda su mi promijenili ćeliju, dali su mi bolje uslove, renovirali su mi  tu ćeliju ali još uvijek nemam ugrađenu klimu što ste mogli da čujete od načelnika. Danas je recimo temperatura 40 u mojoj ćeliji, ali šta da se radi, izdržaću”, kazao je Knežević u intervjuu za TVCG iz spuškog zatvora.

U razgovoru za RTCG, on objašnjava i kako provodi vrijeme u zatvoru.

“Rano se budim, oko 6, 7 sati… Uradim na krevetu trbušnjake onako da se malo zagrijem, umijem se i uzmem jedan mokar peškir, da se istuširam s tim mokrim peškirom. Uzmem neku pomorandžu, oljuštim, skuvam sebi kafu ne uzimam doručak i onda počnem da radim i pišem nešto. Što se tiče dnevnika, koji svaki dan pišem, i gledam i čitam materijale koji su stigli iz suda i spremam se za ročišta koja dolaze u budućnosti. Moram da priznam da me to dosta nervira. Ipak sam ja radio visoki biznis na nivou predsjednika, na nivou medijskih konferencija koje su bile prestižne. Ja sam predsjednik univerziteta koji nikad nije imao problem sa zakonom ni na Kipru gdje sam najvise vremena provodio, ni u Dubaiju ni u Beogradu ni u Londonu. Jedino očito da je problem ovdje u Crnoj Gori, ali uvijek.. izgleda da se istorija ponavlja, da vojvoda Lazar Sočica mora uvijek da postoji u Crnoj Gori”, naveo je Knežević.

- Oglasi-spot_imgspot_img
Poslednje vijesti
- Oglasi-spot_img
POVEZANE VIJESTI
- Oglasi-spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime