19.9 C
Podgorica
18.06.2024.

Volodin: Zelenski se svrstao u red sa Osamom bin Ladenom

Predsjednik Državne Dume Rusije Vjačeslav Volodin izjavio je da zapadni političari koji podržavaju režim Vladimira Zelenskog u Ukrajini sponzorišu terorizam.

“Ukrajinski predsjednik se time što je naložio izvršenje terorističkih akata svrstao u isti red sa Osamom bin Ladenom i drugim međunarodnim teroristima. Političari zapadnih zemalja, koji podržavaju režim Zelenskog, sponzorišu terorizam. Zbog toga treba podsjetiti na svjetski poznato pravilo: s teroristima se ne pregovara”, napisao je Volodin na svom Telegram kanalu.

On je istakao da su postupci Zelenskog doveli do stradanja ukrajinskog naroda, koji je „talac njegove nacističke politike“.

“Čaša strpljenja se prelila. Kijevski režim je postao teroristički. Stalni napadi na ključnu infrastrukturu nuklearnih elektrana, Zaporoške i Kurske, ubistva javnih ličnosti na ukrajinskoj teritoriji i Rusiji, diverzija na Krimskom mostu”, istakao je Volodin.

Ruski predsjednik Vladimir Putin je juče informisao je članove Savjeta bezbjednosti Rusije o istrazi u vezi sa eksplozijom na Krimskom mostu i tom prilikom istakao da je to teroristički napad s ciljem da se uništi civilna infrastruktura.

On je istakao da se Kijev terorističkim napadima na teritoriji Rusije stavio u istu ravan sa najozloglašenijim terorističkim organizacijama.

Putin je poručio da će u slučaju daljih pokušaja organizovanja terorističkih napada na teritoriji Rusije odgovor biti žestok i odgovarati nivou prijetnji.

- Oglasi-spot_imgspot_img
Poslednje vijesti
- Oglasi-spot_img
POVEZANE VIJESTI
- Oglasi-spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime