11.9 C
Podgorica
29.11.2023.

Tivat: Predsjedniku Opštine prijetio da će ubiti više ljudi ako ga ne zaposli

Tivatska policija podnijela je krivičnu prijavu protiv D.Đ. (47) iz Tivta zbog sumnje da je prijetio predsjedniku Opštine Tivat Željku Komnenoviću.

Iz Uprave policije je saopšteno da se sumnja da je D.Đ. 11. novembra oko 11.30 putem jedne aplikacije Komnenoviću uputio poruke prijeteće sadržine u kojima je naveo da će, ukoliko ga ne zaposli kao radnika obezbjeđenja, ubiti više osoba u Tivtu.

“Službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Jug“– Odjeljenja bezbjednosti Tivat su, preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti identifikovali osobu koja je predsjedniku Opštine Tivat, Željku Komnenoviću, uputila poruke prijeteće sadržine. Policija je državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru podnijela krivičnu prijavu protiv D.Đ. (47) iz Tivta zbog sumnje da je izvršio krivično djelo prinuda na štetu Željka Komnenovića. D.Đ. je, kako se sumnja, 11. novembra oko 11,30 časova, putem jedne aplikacije predsjedniku Komnenoviću uputio poruke prijeteće sadržine u kojima je naveo da će, ukoliko ga ne zaposli kao radnika obezbjeđenja, lišiti života više osoba u Tivtu.”, ističe se u saopštenju Uprave policije.

 

- Oglasi-spot_imgspot_img
Poslednje vijesti
- Oglasi-spot_img
POVEZANE VIJESTI
- Oglasi-spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime