10.9 C
Podgorica
23.04.2024.

Sve specijalističke ambulante od danas u jednom objektu

Centar za djecu sa posebnim potrebama će od danas 1.aprila takođe biti smješten u ZO “Nova Varoš”, gdje se i nalaze pedijatrijska savjetovališta.

Menadžment Doma zdravlja Glavnog grada odlučio je da sve specijalističke ambulante budu smještene u jednom objektu, sa ciljem pružanja kvalitetnih i efikasnih zdravstvenih usluga.

“Od danas 1.aprila, u ZO “Stari aerodrom” funkcionisaće i Služba za internu medicinu. Ovom integracijom, pacijenti će imati jednostavan pristup uslugama iz oblasti RTG i ultrazvučne dijagnostike, laboratorijskih analiza, internističkih pregleda i pulmoloskih konsultacija, sve na jednom mjestu”, saopšteno je iz Doma zdravlja.

Centar za djecu sa posebnim potrebama će od danas 1.aprila takođe biti smješten u ZO “Nova Varoš”, gdje se i nalaze pedijatrijska savjetovališta.

“Ovo će pružiti dodatnu podršku roditeljima i djeci, omogućavajući im da ostvare sve potrebne medicinske usluge na istom mjestu”, navode iz Doma zdravlja.

Radno vijeme ambulante i centra ostaje nepromijenjeno od 7 do 21 časova, a za sve dodatne informacije i zakazivanje termina, građani mogu koristiti sledeće brojeve telefona:

Ambulanta za internu medicine: 067/143-948

Centar za djecu sa posebnim potrebama: 067/085-934

“Ovaj novi raspored omogućava bolju koordinaciju izmedju različitih specijalističkih timova, unapređujuci efikasnost i kvalitet pružanja medicinskih usluga. Dom zdravlja Glavnog grada će nastaviti da pruža pravovremenu i kvalitetnu zdravstvenu zastitu, nasim građanima uprkos svakodnevnim izazovima”, saopšteno je iz Doma zdravlja Glavnog grada.

- Oglasi-spot_imgspot_img
Poslednje vijesti
- Oglasi-spot_img
POVEZANE VIJESTI
- Oglasi-spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime