15.9 C
Podgorica
25.05.2024.

Strana državljanka osumnjičena za ubistvo majke

 

Državljanka Južnoafričke Republike N.L.T. (29) uhapšena je zbog sumnje da je juče ubila svoju majku u stanu u Perastu, saopštila je Uprava policije.

“Policiji je medicinsko osoblje Doma zdravlja Kotor prijavljeno da je u Perastu, u jednom objektu stanovanja zatečeno beživotno tijelo ženske osobe, te da se u istom nalazi i njena ćerka N.L.T. (29), državljanka Južnoafričke Republike”, saopštila je Uprava policije.

Policija je izašla na lice mjesta gdje je utvrđen identitet ubijene, te su, kako navode, preduzete mjere i radnje u cilju utvrđivanja činjenica i okolnosti pod kojima je nastupila smrt.

“Na licu mjesta izvršen je uviđaj u prisustvu tužioca iz Višeg državnog tužilaštva u Podgorici, kao i službenika Forenzičkog centra. Pripadnici policije su nakon preduzimanja sveobuhvatnih istražnih aktivnosti došli do sumnje da je izvršilac ovoga djela N.L.T. i ona lišena slobode”, saopštila je policija

Uz krivičnu prijavu će biti privedena postupajućem tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici na dalju nadležnost.

Kako navode slučaj su rasvijetili policijski službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Jug“, Odjeljenja bezbjednosti Kotor u saradnji sa kolegama iz Herceg Novog i Tivta.

- Oglasi-spot_imgspot_img
Poslednje vijesti
- Oglasi-spot_img
POVEZANE VIJESTI
- Oglasi-spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime