15.9 C
Podgorica
16.04.2024.

Slobodna Crna Gora: Porodica Vuković sinonim za partijsko uhljebljenje

Poslednje vijesti u kojima je saopšteno da je otac Gradonačelnika Ivana Vukovića predložen za člana Borda direktora Održavanja željezničkih voznih sredstava gdje je iza sebe ostavio dug od skoro šest miliona eura, ali i da je sam Ivan Vuković, nekadašnji “neutralni” profesor pojeo 5500 EUR hrane i pića u podgoričkim restoranima za tri mjeseca, jasno pokazuje njihov “patriotizam”, poručili su iz Slobodne Crne Gore.

“Naravno, gdje su Milorad i Ivan Vuković, tu je svakako i striko Miško Vuković, dugogodišnji funkcioner Demokratske partije socijalista.
Upravo je Miško, zajedno sa svojim šefom Đukanovićem, simbol političkog kameleonstva koji je devedesetih godina bio vatreni Srbin koji je nerijetko znao da ispoljava šovinističke poruke, pa i prijetnje prema pripadnicima drugih naroda.”, ističu iz partije Vladislava Dajkovića.
Oni su pozvali premijera Dritana Abazovića da napravi otklon od DPS kadrova koji su, kako kažu, ostavili svako preduzeće u gubitku.
“A što se tiče trojca Vukovića, za njih važi samo jedna rečenica: Državni budžet su ubili, dok su zastavu ljubili.”, zaključuju iz ove partije.
- Oglasi-spot_imgspot_img
Poslednje vijesti
- Oglasi-spot_img
POVEZANE VIJESTI
- Oglasi-spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime