34.9 C
Podgorica
22.06.2024.

Šaranović: Uhapšeno osam policajaca i 27 stranaca

Ministar unutrašnjih poslova Danilo Šaranović kazao je da je Odjeljenje unutrašnje kontrole Uprave policije ODT-u u Podgorici podnijelo krivičnu prijavu protiv osam policijskih službenika iz sektora Granične policije zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili više krivičnih djela u produženom trajanju primanjem mita, kao i protiv 27 stranih državljana koji dolaze iz Albanije Kosova i Turske koji su u pojedinačnim slučajevima učinili isto toliko krivičnih djela davanjem mita.

“Aktuelni društveni trenutak i naša fokusiranost apsolutnom prioritetu Crne Gore a to je borba protiv org kriminala i korupcije ključni su razlozi zbog koji smo pokrenuli čitav set kontrolnih mehanizama u Ministarstvu unutrašnjih poslova”, kazao je Šaranović.

“Svjesni smo da je lišavanje slobode dva bivša direktora policije, bivša pomoćnika Uprave polciije u sektoru za borbu protiv kriminala i brojnih drugih policisjkih službenika stavilo na teret mnogo toga što ne stoji onim časnim policijskim službenicima. Zbog svega navedenog, dužni smo da iskorijenimo korupciju”, istakao je on.

- Oglasi-spot_imgspot_img
IzvorRTCG
Poslednje vijesti
- Oglasi-spot_img
POVEZANE VIJESTI
- Oglasi-spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime