11.9 C
Podgorica
29.11.2023.

Šaranović o akciji policije u Nikšiću: Neka ovaj dan bude opomena svima

Jutrošnja akcija policije u Nikšiću, u kojoj je uhapšeno više osoba je samo početak nove ere odlučnosti i beskompromisne borbe protiv kriminala, saopštio je ministar unutrašnjih poslova Danilo Šaranović.

“Mi stojimo ujedinjeni i nepokolebljivi u našoj obavezi da čuvamo mir i bezbjednost svih građana Crne Gore. Neka ovaj dan bude opomena svima koji pokušaju da naruše našu zajednicu: nećemo stati dok svaki oblik kriminala ne bude istrijebljen sa naših ulica”, kazao je Šaranović.

On je kazap da  današnja akcija podgoričke i nikšićke policije i Posebne jedinice policije protiv organizovanog kriminala i ulične prodaje droga nije samo demonstracija  sposobnosti i odlučnosti, već i jasna poruka svima koji ugrožavaju zakon i red u našoj zemlji.

“Nećemo tolerisati ni jedan oblik kriminalne aktivnosti. Naši hrabri službenici su pokazali izuzetan profesionalizam i neustrašivost u suočavanju s ovim izazovima, i zaslužuju naše najdublje poštovanje i podršku”, saopštio je Šaranović.

Tvrdi da kao ministar unutrašnjih poslova, stoji čvrsto iza svakog službenika Uprave policije koji se svakodnevno suočavaju s opasnostima kako bi zaštitili naše građane.

“Ova akcija je dokaz da smo uvijek spremni i sposobni da djelujemo brzo i efikasno protiv svih oblika kriminala koji prijete sigurnosti naših građana i stabilnosti naše države. Želim jasno istaći da će Ministarstvo unutrašnjih poslova nastaviti da bude nemilosrdno u borbi protiv kriminala. Naše policijske snage će nastaviti da sprovode zakon bez straha i favorizovanja. Svaki kriminalac, bez obzira na njegovu mrežu ili resurse, treba da zna da će se suočiti s punom snagom države”, tvrdi Šaranović.

Nikšić: Više uhapšenih, upućeni na saslušanje u VDT

- Oglasi-spot_imgspot_img
Poslednje vijesti
- Oglasi-spot_img
POVEZANE VIJESTI
- Oglasi-spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime