32.9 C
Podgorica
15.07.2024.

SAD donirale Upravi policije opremu vrijednu oko četiri miliona dolara

Direktor Uprave policije Zoran Brđanin sa predstavnicima Ambasade Sjedinjenih Američkih Država potpisao je danas Memorandum o razumijevanju između SAD i Uprave policije Crne Gore, kao i dokument o donaciji opreme u vrijednosti oko četiri miliona dolara”, saopštio je Tim za odnose s javnošću Uprave policije.

Kako se navodi Brđanin je zahvalio je Ambasadi SAD na vrijednoj donaciji, koja će umnogome poboljšati uslove rada Sektora policije posebne namjene, ali i na dosadašnjoj podršci u jačanju ljudskih i materijalno – tehničkih kapaciteta Uprave policije, kao i saradnji u oblasti sprovođenja zakona.

“Donirana oprema će omogućiti jedinicama u Sektoru policije posebne namjene da efikasnije nastave ispunjavanje svoje važne misije – zaštite građana Crne Gore, a potpisivanje današnjih dokumenata predstavlja potvrdu partnerskih odnosa i spremnosti za kontinuirano unaprjeđenje saradnje u zajedničkom suočavanju sa svim bezbjednosnim izazovima”, dodaje se u saopštenju.

Iz Uprave policije zaključili su da su obje strane iskazale su zadovoljstvo potpisanim dokumentima, uz uvjerenje da će se tradicionalno dobra saradnja nastaviti i u budućem periodu.

- Oglasi-spot_imgspot_img
Poslednje vijesti
- Oglasi-spot_img
POVEZANE VIJESTI
- Oglasi-spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime