13.8 C
Podgorica
22.02.2024.

Radnik nikšićkog Vodovoda prijavio da ga je napao pomoćnik direktora

 

U nikšićkom Vodovodu prije nekoliko dana pretučen je radnik Mustafa Kajević, javio je danas Portal Radija Antena M.

Sumnja se da ga je napao Stevo Kilibarda (55), zamjenik direktora Vodovoda Nikšić.

Povodom ovog događaja Kajević i Kilibarda dali su izjavu u Odjeljenju bezbjednosti Nikšić.

O događaju je obaviješten nadležni tužilac i čeka se njegovo izjašnjenje.

Kajević je Anteni M kazao da ga je pretukao jedan od rukovodilaca tog preduzeća, te da je teže povrijeđen, kao i da je dva dana ležao u bolnici.

Iz Uprave policije je medijima saopšteno da su dežurnu službu Odjeljenja bezbjednosti Nikšić juče  u 17.15 časova obavijestili zaposleni u Hitnoj službi Medicinskog centra u Nikšiću da se u njihovim prostorijama nalazi pretučena osoba.

“U Medicinski centar su upućeni policijski službenici koji su tamo zatekli oštećenog kojem je ukazivana ljekarska pomoć, a nakon čega je doveden u službene prostorije Odjeljenja bezbjednosti Nikšić. Sa njim je obavljen razgovor o čemu je sačinjen zapisnik o obavještenju prikupljenom od građanina”, istakli su iz UP.

Kako su kazali, on je prijavio da ga je u krugu preduzeća Vodovod i kanalizacija Nikšić, gdje je zaposlen, fizički napao pomoćnik direktora ovog preduzeća, S.K. tako što mu je zadao više udaraca zatvorenim šakama u predjelu glave.

“Policija je preduzela aktivnosti iz svoje nadležnosti u odnosu na ovu prijavu, te u službene prostorije pozvala lice S.K. (55) i od njega je prikupljeno obavještenje na zapisnik. O navedenom događaju policijski službenici su obavijestili državnog tužioca u Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću, koji će pravno kvalifikovati događaj nakon uvida u spise predmeta i dodatno prikupljenih obavještenja”, naveli su iz UP.

- Oglasi-spot_imgspot_img
Poslednje vijesti
- Oglasi-spot_img
POVEZANE VIJESTI
- Oglasi-spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime