20.1 C
Podgorica
25.06.2024.

PES: Abazovića nervira što se najveća hapšenja dešavaju za vrijeme Spajićeve Vlade

Iako je tvrdio kako se formiranju nove Vlade raduju kriminalne strukture, aktuelni događaji ga potpuno demantuju pa se nekada relaksirani Dritan Abazović sada jako nekontrolisano ponaša i pokušava da relativizuje uspjehe Vlade koje potvrđuju svi osim njega i njegovih kolega iz opozicije, saopštili su danas iz Pokreta Evropa sad.

Poslanik Abazović koji se fotelji premijera radovao istovremeno sa Bemaksovim vatrometima, sada se jako nervira što se najveća hapšenja po nalozima tužilaštva dešavaju za vrijeme Spajićeve Vlade”, navode u PES-u.

Kako dodaju, upravo aktuelni događaji najbolje demantuju nekadašnjeg premijera, koji je svojatao zasluge SDT-a pa mu više ništa nije ostalo “osim da se bavi tračevima i neutemeljenim napadima” ne bi li zadržao cenzus.

Međutim, ne bi nekada relaksirani Abazović bio toliko nervozan da nije svjestan da će buduće istrage utvrditi kako je i kome dodjeljivao koncesije i pod kojim uslovima je arčio narodne pare za lobiranje u vrijeme svoje Vlade”, poručuju iz Pokreta Evropa sad.

- Oglasi-spot_imgspot_img
Poslednje vijesti
- Oglasi-spot_img
POVEZANE VIJESTI
- Oglasi-spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime