30.9 C
Podgorica
24.07.2024.

Pejović: Spajić trgovao sa rezolucijom o Jasenovcu, Milatovićevi nastupi transparentni

Usvajanjem Rezolucije o Jasenovcu premijer Milojko Spajić trguje sa ranama i ratnim događajima samo da mi umirio tenzije i pridobio podršku, poslanica Kluba nezavisnih poslanika Jevrosima Pejović.

“Ne možemo na to ostati nijemi. To će građani Crne Gore kazniti prije ili kasnije. Jasenovac je najveća rana jednog naroda i ne može se razvaličiti po političkom blatu, zarad bijednih i sitnih političkih poena.. Politička trgovina grobovima i ratnim pričama me vrlo pogađa i ljuti. Uvrijeđena sam i povrijeđena”, kazala je Pejović u emisiji “Klub A plus”.

Komentarišući sjednicu parlamenta na kojoj je trebali da se pojavi Spajić i odgovara na pitanja poslanika, Pejović je kazala da je intervencija DPS-a da blokira rad sjednicu samo išao Spajiću u korist.

“Vidjelo se kakav odnos premijer ima prema poslanicima, posebno prema poslanicima iz svog kluba. To je urušavanje parlamentarizma, nešto što je jako opasno i što više ne smijemo dozvoliti”, dodala je Pejović.

Prema njenim riječima, svima koji pošteno obavljaju posao nije pravo da gledaju urušavanje parlamenta.

“Spajić mora početi da se ponaša kako mu dolikuje, makar jednom mjesečno da dođe pred poslanike i odgovara na pitanja”, smatra Pejović.

Pejović je kazala da joj je po političkoj liniji i stavovima najbliži predsjednik Crne Gore Jakov Milatović.

“Njegovi politički nastupi su transparentni i u više navrata je preuzimao odgovornost”, zaključila je Pejović.

- Oglasi-spot_imgspot_img
Poslednje vijesti
- Oglasi-spot_img
POVEZANE VIJESTI
- Oglasi-spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime