12.9 C
Podgorica
24.02.2024.

Određen pritvor Milošu i Matiji Stanišiću, osumnjičenima za prebijanje Pavićevića

Milošu Stanišiću (19) i Matiji Stanišiću (18) osumnjičenima da su u noći između 2. i 3. decembra brutalno pretukli Nikšićanina Boška Pavićevića određen je pritvor.

To je saopšteno iz Osnovnog državnog tužilaštva u Nikšiću.

„Na predlog Državnog tužioca u Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću određen je pritvor za dva lica (M.S. i M.S.) za krivično djelo nasilničko ponašanje u sticaju sa krivičnim djelom teška tjelesna povreda a zbog osnovane sumnje da su u noći 02./03. decembra 2023.godine na Trgu Slobode u Nikšiću, vršenjem nasilja prema B.P. i D.R. ugrozili spokojstvo istih, remetili javni red i mir i nanijeli teške tjelesne povrede B.P.“, ističe se u saopštenju koje potpisuje Vjera Micunović, državni tužilac i portparol u tom tužilaštvu.

Državni tužilac je ranije predložio da se Stanišićima odredi pritvor i nakon saslušanja je donio rješenje o njihovom zadržavanju.

„Državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću nakon saslušanja, donio je rješenje o zadržavanju dva lica (M.S. i M.S.) i podnio predlog za određivanje pritvora istim za krivično djelo nasilničko ponašanje u sticaju sa krivičnim djelom teška tjelesna povreda a zbog osnovane sumnje da su u noći 02./03. decembra 2023.godine na Trgu Slobode u Nikšiću, vršenjem nasilja prema B.P. i D.R. ugrozili spokojstvo istih, remetili javni red i mir i nanijeli teške tjelesne povrede B.P.“, piše u ranijem saopštenju Osnovnog državnog tužilaštva u Nikšiću.

Pavićević je teško povrijeđen u fizičkom napadu u noći između 2. i 3. decembra – slomljena mu je vilica, polomljeni zubi, iščašeno rame…

Zbog napada uhapšeni su Miloš i Matija Stanišić.

Nakon tog napada i dok je povrijeđeni bio u bolnici, počele su da stižu prijetnje i na društvenoj mreži.

(Vijesti)

- Oglasi-spot_imgspot_img
Poslednje vijesti
- Oglasi-spot_img
POVEZANE VIJESTI
- Oglasi-spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime