21.1 C
Podgorica
26.05.2024.

Može i bez Kristijan Diora: Milena Milatović na inauguraciji u haljini domaće dizajnerke!

Novi predsjednik Crne Gore Jakov Milatović položio je danas zakletvu u Skupštini Crne Gore i zvanično stupio na dužnost a na inauguraciju kojoj su prisustvovali brojni visoki zvanični iz regiona i svijeta, došao je sa suprugom Milenom.

Za ovu svečanu priliku ona je odlučila da obuče elegantnu svijetloplavu haljinu sa cvjetnim detaljima. Prema saznanjima Vijesti, haljinu je kreirala domaća dizajnerka Milena Đurđić, koja je kreirala i odijelo za predsjednika Milatovića. Na društvenim mrežama može se pročitati veliki broj komentara o tome da je nova prva dama izgledala savršeno.

Podsjetimo, prethodnica Milene Milatović, Lidija Đukanović supruga dugogodišnjeg predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića, u brojnim svečanim prilikama nosila je veoma skupu odjeću poznatih modnih kuća.

Nedavno se na krunisanju engleskog kralja Čarlsa Trećeg pojavila u žutoj svilenoj haljini brenda Valentino, koja košta 11.000 dolara, odnosno nešto manje od 10.000 evra. Na jednom od predizbornih skupova nedavno je nosila Kartier ogrlicu vrijednu oko 15.000 evra.

Milena Milatović na svom prvom koraku u ulozi prve dame pokazala je da se može izgledati savršeno i bez Diora i drugih skupih modnih brendova.

 

Na ceremoniji krunisanja kralja Čarlsa Lidija Đukanović u haljini od 11.000 dolara!

Lidija Đukanović “branila državu” u Diorovom kompletu od 5,500 eura!

Lidija Đukanović u Madridu nosila haljinu i torbu u vrijednosti preko sedam hiljada eura

Glamur Lidije Đukanović: Na skupu alijanse žena DPS-a došla sa krstom vrijednim 16,850 dolara!

Satovi, modni detalji i garderoba enormnih vrijednosti u vlasništvu Mila i Lidije Đukanović

 

 

- Oglasi-spot_imgspot_img
Poslednje vijesti
- Oglasi-spot_img
POVEZANE VIJESTI
- Oglasi-spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime