14.9 C
Podgorica
17.04.2024.

Medojević podržava Bulajića da ne zakaže sjednicu

Manjinska VladaDritana Abazovića biće marionetska Vlada finansijera i biznismena Džordza Soroša, tvrdi lider PzP-a Nebojša Medojević.

Kako je istakao, postaje jasnije da dokumenta iz lap-topa Hantera Bajdena, sina predsjednika SAD dokazuju da su djelovi administracije SAD pod kontrolom ekstremne ljevice i duboke države, a uz podršku djelova Pentagona, USAID, CIA razvijali biološka oruzja u laboratorijama u Ukrajini.

“ Korupciji skloni ekstremni ljevičari spemali su biološko oružje i razrađivali operativne planove njegove upotrebe u ofanzivnim vojnim operacijama. Jedan od ključnih finansijera ovih zlokobnih planova je i Džordz Soroš . Ta ista zločinačka organizacija sa bolesnim planovima kontrole vlada, resursa, populacije planira da formira 43. Vladu Crne Gore na čijem čelu treba da bude potrčko i apsolutni slijepi poslusnik ovih bolesnika.”, tvrdi Medojević, aludirajući na Abazovića.

On je pozvao sve političke lidere i odgovorne ljude koji utiču na formiranje javnog mnjenja da najozbiljnije moguće shvate opasnost po crnogorsko društvo.

“ Globalna duboka država ima uporište u pet odsto domaće populacije.”, navodi Medojević.

On je siguran da lideri SNP nijesu u dovoljnoj mjeri razmotrili šta je pravi smisao formiranja nove Vlade i za kakvu opasnu svrhu će biti zloupotrebljeni.

“ Vlada globalnog bankarskog fašizma treba da uvede diktaturu i jednoumlje i da pretvori Crnu Goru u platformu za implementaciju opasnih namjera ovih moćnika.”, dodao je Medojević.

On nema dilemu da je odani Sorošev saradnik u Crnoj Gori i predsjednik Crne Gore Milo Đukanović koji je, kako kaže, “masno platio da neke protuve i kriminalci optuže DF za istu stvar”.

“ Dolazi vrijeme otkrivanja dugo skrivanih tajni o globalnoj dubokoj državi i njihovoj vladavini svijetom, preko novca i kupljenih poslušnika u partijama, medijima i NVO sektoru. Ovih dana gledamo kako američki kongresmeni raskrinkavaju u sramnu ulogu FBI i CIA u prikrivanju dokaza protiv Hilari Klinton i Hantera Bajdena u direktnom učešću u izbornoj krađi Donalda Trampa 2020. godine. U poptunosti podržavam odluku Strahinje Bulajića da ne zakazuje sjednicu parlamenta i kao jedan od lidera DF ponosan sam na patriotsko, državničko, demokratsko i istorijsko držanje u ovim prelomnim vremenima. Branim pravo ovog naroda da na izborima odlučuje o svojoj vlasti i svojoj sudbini. To je najviše što jedan čovjek, patriota i državnik može učiniti za svoj narod i državu.”, zaključio je Medojević.

 

- Oglasi-spot_imgspot_img
Poslednje vijesti
- Oglasi-spot_img
POVEZANE VIJESTI
- Oglasi-spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime