34.9 C
Podgorica
22.06.2024.

Medojević: Optužnica protiv Kneževića nema integritet, da smo u Americi sve bi bilo drugačije

“Da sam bio na mjestu Duška Kneževića, ja bih već odavno napravio dogovor sa američkim tužiocima koji su u Beogradu da budem svjedok za slučajeve koje oni vode protiv vrha DPS narko mafije,” izjavio je Nebojša Medojević, lider Pokreta za promjene (PzP), u emisiji “Minula neđelja” na Aplus televiziji.

Prema njegovom mišljenju, Knežević bi trebao tražiti da se brani sa slobode za svoje vlastite slučajeve u zamjenu za svjedočenje, i da je na mjesto specijalnog tužioca Vladimira Novovića on bi mu ponudio povoljniji položaj u njegovim slučajevima.

“Da sam na mjesto Novovića tražio bi isto ovo što Novović radi. Dakle tražio bi od njega dokaze za predmete koji mene interesuju prije svega protiv Mila Đukanovića, Brana Gvozdenovića i čitave te ekipe koje on zasigurno ima”, istakao je Medojević.

Medojević vjeruje da Knežević sve dokaze ima u svojim arhivama.

“Imamo jednu pravno i politički spornu situaciju da je Novović stao iza svih Katnićevih optužnici. Recimo da je ovaj slučaj bio u Americi odbrana bi imala pravo da da primjedbu na integritet optužnice, jer iza nje stoji tužilac uhapšen i optužen za organizovani kriminal kao visokopozicionirani član kavačkog klana. Optužnica nije baš takva, ali ja je definišem”, kazao je Medojević.

- Oglasi-spot_imgspot_img
Poslednje vijesti
- Oglasi-spot_img
POVEZANE VIJESTI
- Oglasi-spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime