32.9 C
Podgorica
15.07.2024.

Medojević: Odović koristi narkotike i pronađen je nag u kabinetu, Spajić neozbiljan

Ministar urbanizma i prostornog planiranja Janko Odović pronađen je nag, bez svijesti i krvav u kabinetu, nakon konzumiranja narkotika, tvrdi lider Pokreta za promjene (PzP) Nebojša Medojević.

“On jeste to demantovao, ali ja tvrdim da se to desilo i da je pronađen u lokvi krvi i da je nakon toga transportovan u Urgentni centar”, kazao je Medojević u emisiji Klub A plus na A plus televiziji.

Za Vladu je kazao da je “jedna grupa slučajnih prolaznika koja nema niti znanja, ali imaju volje da se okoriste o državu”.

“Umjesto Vlade sa punim legitimitetom, mi smo dobili jednu manjkavu Vladu sa manjkavim premijerom”, smatra Medojević.

Medojević tvrdi da premijeru Milojku Spajiću ništa ne vjeruje po pitanju najave rekonstrukcije Vlade.

“On kako progovori u mikrofon kaže neistinu. Toliko se neozbiljno ponaša, a premijer je države. On je motivisan samo ličnim interesima i donosi odluke u pogrešnom pravcu”, kazao je Medojević.

Medojević tvrdi da ZBCG nakon rekonstrukcije Vlade neće dobiti ništa od ključnih resora od kojih se očekuju radikalne reforme.

“Neće dobiti ni sektor bezbjednosti, ni pravdu, niti unutrašnje poslove, već će dobiti sporedne resore. Ali, Andrija Mandić ne želi da izigrava opoziciju. Zašto bi to radio? “, kazao je Medojević.

- Oglasi-spot_imgspot_img
Poslednje vijesti
- Oglasi-spot_img
POVEZANE VIJESTI
- Oglasi-spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime