13.9 C
Podgorica
3.12.2023.

Medojević ironično o Vesni Medenici: “Simbol građanske i proevropske Crne Gore”

Nebojša Medojević ponovo je u svom stilu na FB profilu prokomentarisao aferu Miloša i Vesne Medenice, koja drugi dan potresa Crnu Goru.

“Simbol Proevropske Vlade Crne Gore! Čitavo vrijeme primala čestitke od EU i SAD za borbu protiv kriminala! Sve trulo! Samo gradžanski i evropski!!”, napisao je Medojević iznad snimka bivše predsjednice Vrhovnog suda Vesne Medenice kako “egzotično” pleše iznad bazena.

Osoba koja je vodila skoro 20 godina crnogorsko tužilaštvo i pravosuđe je bila jedan od ključnih ljudi narko kartela. Čitavo vrijeme njene “borbe” protiv kriminala dobijala je čestitke od SAD i EU. Ona je primjer “proevropske” i “prozapadne” Vlade. Sve trulo. Kolumbija na Jadranu“, dodao je Medojević i potom poentirao “Dritan je samo nastavak iste priče. Vlast, moć i krvave pare od šverca kokaina i cigareta. Vladavina mafije!!!

Podsjetimo, podaci koje je Europol dostavio crnogorskoj policiji i tužilaštvu, navode na sumnju da se sin Vesne Medenice, Miloš (35) bavio krijumčarenjem cigareta i trgovinom droge.

Crnogorska policija istražuje ulogu sina bivše predsjednice Vrhovnog suda Crne Gore u trgovini  drogom i švercom cigareta. U presretnutim razgovorima, Medenica je, navodno, rekao svom sagovorniku da je o njegovom nezakonitom poslu upoznata njegova majka, koja je tada bila predsjednica Vrhovnog suda Crne Gore i da od nje može očekivati zaštitu.

 

- Oglasi-spot_imgspot_img
Poslednje vijesti
- Oglasi-spot_img
POVEZANE VIJESTI
- Oglasi-spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime