23.7 C
Podgorica
30.05.2024.

Lekić o privođenju Katnića i Lazovića: Đukanovića mnogo zaboljela hapšenja

 

Bivšeg predsjednika Crne Gore i bivšeg lidera DPS-a Mila Đukanovića mnogo su zaboljela hapšenja Milivoja Katnića i Zorana Lazovića, kazao je predsjednik Demosa i nekadašnji šef crnogorske diplomatije Miodrag Lekić.

Komentarišući reagovanje DPS-a o pomenutim hapšenjima, Lekić je kazao da je to samo dokaz da Đukanović i dalje upravlja tom partijom.

“Njega je izgleda sve ovo mnogo zaboljelo”, rekao je Lekić u emisiji “Klub A plus”.

Prema njegovim riječima, “ostao je gorak ukus nakon aktuelnih hapšenja, jer se moramo podsjetiti da su građani Crne Gore finansirali sve ove ljude preko budžeta”.

Ipak, kako je kazao, i u ovim slučajevima se mora početi od pretpostavke nevinosti.

“Ovo je složenija priča dužeg datuma. To su pojavni oblici sistema i vrhunac završne faze. Nije me ništa od ovoga iznenadilo. Kocka je bačena, ali još nije pala. Da vidimo da li će ova borba istrajati. od ovoga ne treba praviti trijumfalizam. Odati poštovanje tužioci Vladimiru Novoviću, ali tu je i afera Tunel, tu je i slučaj kokaina u Zeti”, kazao je on u emisiji “Klub A plus”.

Prema njegovim riječima, u Crnoj Gori je stvoren sistem gdje su se političari kriminilozovali, a kriminalci politizovali.

“U pravosuđu su i jedni i drugi doživjeli metamorfozu. To su osobe koje su bile na funkcijama koje su trebale da brane državu od kriminala. Crnogorska demagogija je godinama praćena nacionalizmom i kroz nju se provlače razni borci za Crnu Goru”, zaključio je on.

 

- Oglasi-spot_imgspot_img
Poslednje vijesti
- Oglasi-spot_img
POVEZANE VIJESTI
- Oglasi-spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime