24.9 C
Podgorica
13.07.2024.

Krivokapići posjeduju dvije kuće, stan, vlasnici farmaceutske firme

Premijer  Zdravko Krivokapić tokom prošle godine mesečno je zarađivao oko 2.670 evra, pokazuju podaci koje je uz saglasnost za uvid u bankarske račune dostavio Agenciji za sprečavanje korupcije.

Premijerska plata iznosila je gotovo 2.100 evra, 125 evra prihodovao je na osnovu članstva u Vladinom Savetu za privatizaciju i kapitalne projekte, dok je ostatak od skoro 450 evra dobijao na osnovu dopunskog rada na Mašinskom fakultetu.

Podaci iz imovinskog kartona pokazuju i da su prihodi njegove supruge Jasminke Krivokapić 336 evra, da je premijer vlasnik stana od 123 kvadrata gde je kao osnov sticanja upisana podela od UCG, kuće od 143 kvadrata sa placem koji je dobio na poklon.

Kuću poseduje i njegova supruga, dobila ju je kao nasledstvo. Bračni par Krivokapić, prema podacima iz imovinskog kartona, poseduju tri automobila, na premijera se vode – “reno” iz 1991. i “ford” iz 2005, dok je na ime njegove supruge upisan “opel” iz 2016.

Iako su u Krivokapićevom kartonu kao članovi zajedničkog domaćinstva navedena i njegova dva sina Milan i Jovan, njihovi prihodi nisu navedeni. Prijavljeno je samo da je Milan Krivokapić vlasnik farmaceutske veleprodaje “Altmed”.

 

- Oglasi-spot_imgspot_img
Poslednje vijesti
- Oglasi-spot_img
POVEZANE VIJESTI
- Oglasi-spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime