19.9 C
Podgorica
18.06.2024.

Knežević: Vesni Pećanac smo pomogli sve i ništa

Lider DNP-a Milan Knežević poručio je da je Crna Gora davanjem državljanstva pomogla Vesni Pećanac “sve i ništa”, te apelovao da se Pećančevoj omoguće uslovi za dostojanstven život.

Apel Kneževića:

Nakon naših silnih obećanja da će se vratiti u normalan građanski život, makar sad u poznim godinama, koje provodi uz krajnje nehumane, ponižavajuće uslove i nebrojena dugovanja i nemaštinu, Vesni Pećanac smo dodijelili državljanstvo, i na tome je sve stalo.

Danas jesmo u turbulentnim političkim vremenima, ali nas to ne smije opravdati pred silnim a neispunjenim obećanjima, koja flagrantno svjedoče da smo na Vesnu Pećanac, nakon određene pompe u medijima, potpuno zaboravili.

Učinili smo tek prvi korak ka njenom povratku u život dostojan čovjeka i građanina i, u našem već tradicionalnom maniru, ostavili Vesnu Pećanac, kao priznatu umjetnicu i osvjedočenu stradalnicu, da u najgorim mogućim uslovima dotrajava svoj gorki životni vijek.

Ovim putem pozivam sve one, koji su dali riječ da će joj pomoći, da se prisjete svoje ljudske obaveze i najzad konkretno pomognu ovoj umjetnici u danima njene životne surove golgote, koja već traje u nedogled.

U opštoj nemaštini i nevoljama, odbačena od mnogih koji je ne bi smjeli zaboraviti, Vesna Pećanac i ne zna šta bi sa dobijenim državljanstvom.

- Oglasi-spot_imgspot_img
Poslednje vijesti
- Oglasi-spot_img
POVEZANE VIJESTI
- Oglasi-spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime