19.9 C
Podgorica
30.05.2024.

Jovanović: Perović godinama prikrivala korupciju, i poslanici na braniku kriminala

Uhapšena direktorica Agencije za sprečavanje korupcije Jelena Perović godinama je prikrivala korupciju u Gori, umjesto da je sprečava, tvrdi novinarka Vijesti Jelena Jovanović.

Jovanović se u emisiji “Minula neđelja” na A plus televiziji osvrnula na optužnicu SDT-a, po kojoj se Perović tereti da je sebi i drugima pribavila imovinsku korist u ukupnom iznosu od preko 60.000 eura.

“Mi u Crnoj Gori imamo samohrane majke koje nemaju djeci da kupe hljeb, niti euro za paštetu. Godinama skupljamo novac za bolesnu djecu. Ta gospođa je prvenstveno pravnica, bila je sutkinja Osnovnog suda i koliko god to apsurdno zvučalo, dijelila je pravdu. A zatim je po dogovoru sa Vesnom Medenicom došla na čelo ASK”, podsjetila je Jovanović.

Komentarišući hapšenje Milivoja Katnića i Zorana Lazovića, Jovanović je kazala da su brojni i poslanici, a i službenici ANB-a potpisali peticiju da se njih dvojica puste iz zatvora.

“Tu ima i dugogodišnjih policajaca i sadašnjih pripadnika ANB-a. Time su samo skinuli maske i dobro je što to rade. Sva ova hapšenja su pokazala da sve dolazi na moje o čemu pišem godinama. Odškrinućemo mnoga vrata iza kojih su se krili svi oni koji su godinama lagali izgladnjale građane, a oni su radili samo za sebe i za svoju korist”, zaključila je Jovanović.

- Oglasi-spot_imgspot_img
Poslednje vijesti
- Oglasi-spot_img
POVEZANE VIJESTI
- Oglasi-spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime