9.2 C
Podgorica
4.12.2022.

Jokić: Pres konferencija DPS-a za dugo sjećanje, pad sa 17 na 9 odbornika proglasili su pobjedom!

Predsjednik Opštine Kotor Vladimir Jokić kazao je da je glavni utisak lokalnih izbora u Beranama pad DPS-a. Ako sa 17 odbornika dođete na devet i to proglasite pobjedom, onda čestitke, uz želju da i u budućnosti bude tako, kazao je Jokić u emisiji Link na Radiju Crne Gore.

Kazao je da Demokrate imaju razloga za zadovoljstvo kada je riječ o lokalnim izborima.

“U Ulcinju smo postali parlamentarna stranka. Imamo dva odbornika, do sada nijesmo imali ni jednog. Demokrate imaju odbornike u svakom gradu u kom su učestvovali na izborima, a učestvovali smo na izborima u svim lokalnim samoupravama. To govori o karakteru Demokratske Crne Gore kao građanskoj partiji”, kazao je on.

U beranama je broj odbornika porastao u odnosu na prethodne izbore.

“Meni je glavni utisak ovih izbora pad DPS-a. Imali ste sinoć jednu pres konferenciju koja će mi ostati dugo ostati u sjećanju. DPS je sa svojim partnerima je u prethodnom sazivu u Beranama imala 17 odbornika, a sinoć je osvojila dvet. Ako sa 17 odbornika dođete na devet i to proglasite pobjedom, onda čestitke sa moje strane, u želju da i u budućnosti bude tako”, kazao je Jokić.

Smatra da bi na lokalnim izborima u Kotoru Demokratee sada imale bolji rezultat.

“Mi ne bježimo od izbora. Jedino ko bježi je DPS”, kazao je Jokić.

Komentarišući navode da je u koaliciji sa DPS-om, kazao je da u Crnoj Gori niko ne odgovara za izgovorenu riječ.

“Demokratski front me optužuje za koaliciju sa DPS-om, a s druge strane ako me iko napada to je DPS. Kako ja mogu da budem u koaliciji sa njima kad gotovo da ne postoji funkcioner te partije da ja nisam podnio krivičnu prijavu protiv njega. To je potpuna besmislica”, kazao je Jokić.

Govoreći o tri odbornika koji su napustili DPS, kazao je da nije lako napustiti tu partiju koja postoji 30 godina.

“Imate situaciju da DF i DPS pola godine zajedno, kontinuirano bojkotuju skupštinu nebili je doveli do predprinudnu upravu. Razloge DPS-a mogu da razumijen na političkom, a DF-a ni na jednom nivou”, kazao je on.

Istakao je da ako bilo ko nađe da su on i ljudi oko njega imali cent finansijske doboti, da će odmah da napusti politiku.

“Suočiću se sa svim optužbama i odgovaraću za njih”, kazao je on.

- Oglasi-spot_imgspot_img
Poslednje vijesti
- Oglasi-spot_img
POVEZANE VIJESTI
- Oglasi-spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime