11.9 C
Podgorica
7.12.2023.

Ivica Dačić: Ruku na panj stavljam da neću sa opozicijom

Lider Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić kazao je da su na glavnom odboru te stranke jednoglasno odlučili da u obzir dolazi samo koalicija sa predskednikom Srbije Aleksandrom Vučićem na predstojećim izborima koji će biti održani 17. decembra.

Dačič je za Srpski telegraf kazao da „može da stavi ruku na panj“ da neće ući u savez sa opozicijom i da mu „ne pada na pamet da pravi koaliciju sa neprijateljima Srbije, bilo da su lažni evropejci ili lažne patriote“.

Govoreći o izbornim rezultatima kazao je da je SPS ubkedljivo druga po snazi partija u Srbiji, kao i da očekuje odličan rezultat na decembarskim izborima.

Dodao je i da na izborima u glavnom gradu očekuje zajedničku pobjedu sa SNS, kao i uspješni kontinuitet dosadašnje politike, „koja je uspješno vodila Beograd“.

„Kod nas je što u izlogu, to i u radnji. Imate kod opozicije da predsjednici partija ne samo što ne smiju da kažu da hoće da budu premijeri, ako pobijede, nego čak i njihove liste vode neki iz drugog, trećeg reda“, rekao je on.

- Oglasi-spot_imgspot_img
Poslednje vijesti
- Oglasi-spot_img
POVEZANE VIJESTI
- Oglasi-spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime