9.1 C
Podgorica
23.02.2024.

Injac: DPS nema koalicioni kapacitet

Izbjegavanjem odgovornosti i zamjenom teza, opozicioni DPS, se, izvjesno, neće reformisati – napisala je na društvenoj mreži X gradonačelnica Podgorice Olivera Injac. Ona se oglasila nakon što je odbornički klub Pokreta Evropa sad u saopštenju aktuelizovao podatke iz krivične prijave podnijete protiv Gorana Jankovića, bišeg komandira Službe zašite i spašavanja.

“DPS uzdanica, bivši komandir Službe je neodgovorno postupao sa javnim resursima i privatizovao Službu zaštite i spašavanja. Pristojna vlast”, napisala je Injac.

Na ovu objavu reagovala je Ksenija Aranitović, odbornica DPS-a.

“Gospođo Injac, jasno mi je zbog čega vas “žulja” termin “pristojna vlast” jer Vi vašu ličnu nepristojnost i frustraciju ne možete da sakrijete. Ipak, nedolično ponašanje Vam neće pomoći, jer ćete se suočiti sa odgovornošću za nezakonito postupanje”, napisala je Aranitović.

Uslijedio je odgovor gradonačelnice Injac.

“Zbog ovakve (ne) pristojne retorike i stavova odbornice Aranitović i sličnih, DPS nema koalicioni kapacitet”, napisala je Injac.

Polemici na društvenoj mreži priključio se i Andrija Klikovac, šef kluba odbornika DPS-a. On je kazao “nije gradonačelnica kriva za nelegalno imenovanje komandira Blečića (koje je potpisala), kriv je DPS”.

(Portal Dan)

- Oglasi-spot_imgspot_img
Poslednje vijesti
- Oglasi-spot_img
POVEZANE VIJESTI
- Oglasi-spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime