13.9 C
Podgorica
3.12.2023.

Gradonačelnik Prijestonice organizovao prijem za crnogorsku atletičarku Mariju Vuković

Gradonačelnik Prijestonice Cetinje Nikola Đurašković organizovao je prijem za crnogorsku atletičarku Mariju Vuković, koja je na Svjetskom dvoranskom prvenstvu održanom u Beogradu osvojila četvrto mjesto.

– Postignuti rezultati plod su kvalitetnog, stručnog i napornog i vašeg ličnog i trenerskog rada. Nadam se da će naredne Olimpijske igre biti prilika za najbolji rezultat u dosadašnjoj karijeri”, kazao je Đurašković.

Prema njegovim riječima, Prijestonica će u susret narednim OI, a na prijedlog Marije i njenog tima, opredijeliti određena finansijska sredstva, kao vid podrške grada svemu onome što slijedi.

– Ta podrška možda do sada nije bila u kontinuitetu pružana. Tu smo da to ispravimo i da vrednujući ono što ste do sada ostvarili pokažemo da nam je cilj da damo punu podršku kako bi rezultati u narednom periodu bili još bolji – naveo je Đurašković.

Vukovićeva je zahvalila gradonačelniku na prijemu i podršci i istakla da je njena želja da se iznađe način da se unaprijede uslovi za rad Atletskog kluba “Lovćen” iz kojeg je ponikla i kom želi da se vrati.

– Moja velika želja je da se na neki način odužim klubu, nastavniku Ivu Popoviću i djeci kojoj želim biti primjer da se uz puno truda i rada i u otežanim uslovima mogu postići vrhunski rezultati – rekla je Marija Vuković i dodala da ubrzo nastavlja sa treninzima.

- Oglasi-spot_imgspot_img
Poslednje vijesti
- Oglasi-spot_img
POVEZANE VIJESTI
- Oglasi-spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime