29.6 C
Podgorica
18.06.2024.

Brano Mićunović i Džigi Grbović tuže državu jer kazina nisu mogla da rade tokom pandemije!

Kompanija „Džek pot“ tužila je državu zbog skraćenog radnog vremena i onemogućavanja funkcionisanja kazina za vrijeme trajanja pandemije koronavirusa.

U „Džek potu“ smatraju da je država bila dužna da im produži trajanje koncesije u tom vremenskom intervalu ili da im novčano nadoknadi vrijeme za koje njihova kazina nisu obavljala djelatnost.

Kako se u tužbenom zahtjevu ističe, „Džek pot“ traži naknadu štete zbog nepoštovanja ugovora o koncesiji za prenesena prava i jednostranog kršenja ugovornih odredbi od strane države.

Iz kompanije u vlasništvu Branislava Brana Mićunovića i Save Džigija Grbovića nisu htjeli da preciziraju koliki je iznos naknade koju traže u ovom sporu.

“Shodno Vašem interesovanju povodom tužbe protiv države, upoznajemo Vas da je tužba predata 31.3.2022. godine i da je 1.3.2023. održano pripremno ročište. U odnosu na Vaše traženje da dostavimo tužbu i odgovor na tužbu, obavještavamo Vas da su ovi podnesci sastavni dio spisa predmeta, da se radi o ranoj fazi postupka, bez obzira na protok od skoro godinu dana od dana podnošenja tužbe, tako da nismo ovlašćeni ni mi, ni sud, ni druga strana da Vam iste dostavimo”, saopštili su iz kompanije „Džek pot“, dodajući:

“Podsjećamo Vas i na zabranu javnog komentarisanja sudskih postupaka koji su u toku, od strane medija i javnih funkcionera, posebno u postupcima u kojima je protivnik država koja se tretira kao jača strana u postupku”, poručili su iz kompanije, prenosi Dan.

- Oglasi-spot_imgspot_img
Poslednje vijesti
- Oglasi-spot_img
POVEZANE VIJESTI
- Oglasi-spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime