13.9 C
Podgorica
3.12.2023.

Berane sad Danijelu Živkoviću: Toliko ste kompromitovani, da od vas bježe i koalicioni partneri

Najveća tragedija za savremenu Crnu Goru je da poslanici DPS-a, poput Danijela Živkovića, čiji je predsjednik autor brojnih unutrašnjih i međunarodnih skandala, danas pokušavaju da kritikujući druge, sebi izgrađuju odavno narušen imidž, poručili su iz grupe građana Berane sad.

“Ipak, danas u javnim kalkulacijama, sve političke partije, od Cetinja, pa do pregovora u vezi neustavne manjinske Vlade, izbjegavaju DPS, znajući kakvu hipoteku ideoloških i geopolitičkih promašaja nosi ova stranka”, dodaje se u saopštenju.

Iz Berane sad naglasili su da se za vrijeme vladavine DPS-a, koji je bio i partijski saveznik Jedinstvene Rusije, Crna Gora u međunarodnim izvještajima tretirala kao država hibridnog režima…

“Iako se uporno predstavljaju kao odgovorni kontrolor buduće vlasti, zapravo koriste eufemizam za političku utjehu da ih, makar deklarativno i radi javnosti, niko ne želi.
Vidjeli smo i sinoć u Beranama kakva je vizija razvoja DPS-a za taj grad, kada se ugrađuju podrškom predsjednika BS-a i SD-a, odnosno djelova moguće neustavne Vlade, koji su javnosti ostali prepoznatljivi po zloupotrebama državnih resursa, i jeftinim ratama za stan.
Dok se bave nekim događajima unutar aktuelne, u najavi već vidimo kakvi će biti odnosi u okviru neke nove Vlade, gdje se DPS nameće za glavnog stožera”, poručili su iz Berane sad.
- Oglasi-spot_imgspot_img
Poslednje vijesti
- Oglasi-spot_img
POVEZANE VIJESTI
- Oglasi-spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime