7.9 C
Podgorica
21.04.2024.

Bečić: Demokrate neće podržati nikakvu reviziju sporazuma!

Predsjednik Demokrata Aleksa Bečić kazao je, u intervjuu “Vijestima”, da svaki pravnik kog je sreo govori da je izbor v.d. direktora policije Aleksandra Radovića nezakonit.

Tu ima puno intriga i čuda. Nikad kraja iznenađenjima. Sačekajmo epilog. Naša obaveza je bila da uvijek ukažemo, bez obzira nalazimo li se u Vladi, na ono što nije dobro. Mi smo izabrani javni funkcioneri i moramo se time rukovoditi i poštovati koalicioni sporazum“, izjavio je Bečić.

On je rekao i da je temeljnom analizom, koju će Demokrate sprovesti, data šansa Vladi da popravi greške.

Insistiram na principima i da se međusobno uvažavamo i poštujemo. Moramo praviti multilateralne dogovore gdje smo svi za jednim stolom“, naglasio je Bečić.

Na pitanje kada će se dogoditi rekonstrukcija Vlade, Bečić je odgovorio da o tome treba da odluči premijer Milojko Spajić.

Demokrate neće podržati nikakvu reviziju sporazuma, i u dijelu programskih principa. Na poslednjem sastanku sam vidio da nije bilo osporavanja a bilo kakve promjene moraju biti uz saglasnost svih koji su ga potpisali“, istakao je Bečić u intervjuu za ovaj dnevni list.

On tvrdi i da u njegovoj partiji nema nikakvih nesuglasica među funkcionerima.

Sve donosimo jednoglasno. Nema tog organa gdje su svi u mogućnosti da prisustvuju u jednom trenutku“, zaključio je Bečić.

- Oglasi-spot_imgspot_img
Poslednje vijesti
- Oglasi-spot_img
POVEZANE VIJESTI
- Oglasi-spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime