22.6 C
Podgorica
16.06.2024.

Alternativa: Orkestrirani napad na Kneževića pokušaj da se zataška snimak Veljovića

“Orkestrirani napad na komandanta Antiterorističke jedinice G-dina Petra Kneževića i pomoćnika direktora policije G-dina Miloša Rakonjca je pokušaj da se sakrije SNIMAK koji je napravio ANB 05.09.2021. godine na Cetinju, kada je snimljen Veselin Veljović kako izdaje naređenje da se oružjem i molotovljevim koktelima napadne policija.”, objavili su iz Alternative na Fejsbuku.

Alternativa tvrdi da je snimak predat tužiocu na Cetinju, a da je isti taj snimak isključio iz dokaza.

“SNIMAK je uredno predat tužiocu na Cetinju, da bi ga on isključio iz dokaza i zatražio da se lica sa snimka snime – opet! Naravno, par minuta posle njegovog pismenog naloga isključeni su svi telefoni koje je tužilac sa Cetinja zatražio.”

Navode i da je Glavni specijalni tužilac Vladimir Novović tražio snimak da bi ispitao Veljovićeve aktivnosti na Cetinju.

“Ali snimak postoji! I novi Specijalni tužilac Novović ga je tražio da bi se ispitala umiješanost Veselina Veljovića u pokušaj napada na policiju. Samo da podsjetimo, bivši direktor Uprave policije Veljović je sami vrh kriminalnog “Mojkovačkog klana”. Ima milionsku imovinu i protiv njega je Alternativa podnosila seriju tužbi.”

- Oglasi-spot_imgspot_img
Poslednje vijesti
- Oglasi-spot_img
POVEZANE VIJESTI
- Oglasi-spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime