13.9 C
Podgorica
3.12.2023.

Abazović o audio snimku navodne kupovine glasova u Ulcinju: Klasična montaža!

Mandatar za sastav nove vlade i lider Građanskog pokreta URA Dritan Abazović rekao je danas na razgovoru u policiji da je audio snimak o navodnoj kupovini glasova u Ulcinju klasična montaža.

Abazović je u svojstvu građanina danas u sjedištu OB Ulcinj da izjavu povodom audio snimka o navodnoj kupovini glasova. On je prethodno za Televiziju Crne Gore rekao da je objavljivanje snimka pokušaj da se on i GP URA diskredituju.

“Niti sam akter snimka, niti sam fizički bio na mjestu gdje su ljudi imali konverzaciju, ako su je uopšte imali”, izjavio je Abazović i dodao da fizički nije bio u Ulcinju, što su, kako je rekao, svi ostali potvrdili.

“Samim tim je nekako u vrlo prijatnoj atmosferi obavljen razgovor sa pripadnicima Uprave policije, ako bude trebalo da dam još neku izjavu, u bilo kom svojstvu, ja sam spreman da dam”, rekao je Abazović, prenosi portal RTCG

On je istakao da podržava tužilaštvo da do kraja ispita taj, ali i generalno sve slične slučajeve.

“Što se tiče ovog snimka – klasična montaža, montaža mog glasa. Čak će se možda vještačenjem ispostaviti da se ne radi o mom glasu, i mislim da bi onda bilo interesantno da nadležni organi ispitaju i portale i pojedince koji se bave takvim pokušajem diskreditacije”, rekao je Abazović.

On je kazao da neće podnositi krivične prijave, jer se radi o NN licu, pa nema osnova za prijavu i naveo da ne želi ni da podnosi prijave protiv jednog portala za povredu ugleda i časti.

Redakcijama više crnogorskih medija 4. aprila je dostavljen snimak navodne kupovine glasova u Ulcinju.

- Oglasi-spot_imgspot_img
Poslednje vijesti
- Oglasi-spot_img
POVEZANE VIJESTI
- Oglasi-spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime