26.9 C
Podgorica
15.07.2024.

Abazović: Imam releventne informacije o Skaju, pozivam Odbor da me sasluša

 

Predsjednik Građanskog pokreta URA i bivši premijer Dritan Abazović pozvao je članove Odbora za bezbjednost da pozovu na kontrolno saslušanje.

Podsjetimo, članovi Odbora za bezbjednost i odbranu iz redova DPS-a, SD-a i URA predali su juče u proceduru zahtjev za kontrolno saslušanje Glavnog specijalnog tužioca Vladimira Novovića. Proceduru su potpisali Danijel Živković, Nikola Janović, Nikola Zirojević i Filip Adžić.

“Neka me saslušaju kao Novovića. Uvijek sam za to da se saslušaju funkcioneri. Imam mnogo relevantnih informacija”, kazao je Abazović u emisiji “Klub A plus” na A plus televiziji.

Govoreći o transkriptima Skaj komunikacije, Abazović je kazao da ne bi volio da se slučajevi SDT-a svedu samo na Skaj dokaze.

“To je moj trenutni utisak da se radi. Treba pronaći sve krivce i ja razumijem kapacitete i da nemaju ljudstva. Znam da imaju mnogo tereta i nedostataka. Ali da se sve aktivnosti svedu na Skaj, to ne treba raditi”, smatra Abazović.

Komentarišući trenutnu političku situaciju, Abazović je uvjeren da će se svaka vladajuća partija do kraja godine raspasti.

“Ovo je cirkus epskih razmjera, nimalo nisam iznenađen. Čeka nas zanimljivo ljeto, a možda i jesen. Ipak, optimista sam i ovo su porođajne muke demokratije. Iz svega ovoga Crma Gora će izaći bolja i spremnija”, poručio je Abazović.

Abazović se u emisiji dotakao i sukoba premijera Milojka Spajića sa ministrom pravde Andrejem Milovićem.

“Jedva čekam obračun ministra pravde i premijera. Najbitnije od svega je sada da li će predsjednik Skupštine Andrija Mandić dozvoliti Miloviću da prisustvuje sjednici i da li će Spajić imati hrabrosti da dođe pred poslanicima”, zaključio je Abazović.

- Oglasi-spot_imgspot_img
Poslednje vijesti
- Oglasi-spot_img
POVEZANE VIJESTI
- Oglasi-spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime