20.1 C
Podgorica
25.06.2024.

Abazović: DK da bude zaštićeni svjedok, bio je na meti svojih bivših prijatelja

 

Za predsjednika Atlas grupe Duška Kneževića najbolje bi bilo da bude zaštićeni svjedok u Crnoj Gori i da u tužilaštvu kaže sve što zna o biznisima i privrednih aktivnostima bivše vlasti, smatra bivši premijer i lider GP URA Dritan Abazović.

“Knežević je dao veliki doprinos da se ogoli karakter bivšeg režima kad je objavio snimak sa Slavoljubom Stijepovićem. Nakon toga, desili su se prvi stvarni građanski protesti koji nisu bili opterećeni nijednim identitetom. Ljudi su se pobunili protiv korumpirane vlasti. Taj Kneževićev doprinos niko ne može da umanji”, ocijenio je Abazović u emisiji “Minula neđelja” na A plus televiziji.

Abazovič je kazao da Knežević može da dođe u Crnu Goru, ali niko mu ne može reći kako će se državno tužilaštvo ophoditi prema njemu.

“Ja taj odgovor ne mogu da dam, a pretpostavljam da ni nova vlast ne može”, dodao je Abazović.

Prema njegovim riječima, Knežević ima vrhunske informacije koje bi mogao da podijeli sa tužilaštvom,a  i sa javnošću.

“Zaj čovjek je bio na meti svojih bivših prijatelja. Više puta je apelovao da se otvori kastodi račun porodice Đukanović, kako bi se vidjelo gdje su se prodale akcije Prve banke. Skinuo bi tako veliki teret sa sebe. Ovako je u Londonu i čeka da se desi čudo, koje će se ovdje ko zna kad desiti”, zaključio je Abazović.

- Oglasi-spot_imgspot_img
Poslednje vijesti
- Oglasi-spot_img
POVEZANE VIJESTI
- Oglasi-spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime