23.7 C
Podgorica
30.05.2024.

Vučurović novi predsjednik Izvršnog odbora NSD-a

Jovan Vučurović izabran je za predsjednika Izvršnog odbora Nove srpske demokratije (NSD), saopšteno je iz ove partije.

Vučurović, jedan od osnivača stranke, kako se navodi u saopštenju, izabran je jednoglasno na sjednici Glavnog odbora Nove srpske demokratije.

Sjednica je održana u Budvi sa jednom tačkom dnevnog reda – izbor Izvršnog odbora.

Predsjednik NSD-a Andrija Mandić, kako se dodaje u saopštenju, posebno se zahvalio dosadašnjem predsjedniku Izvršnog odbora Milutinu Đukanoviću na predanom radu.

“Novi predsjednik Izvršnog odbora Jovan Vučurović je istakao da će novi saziv tog stranačkog organa izuzetnu pažnju posvetiti izbornim kampanjama, posebno izborima u Budvi i Andrijevici gdje se očekuje pobjeda koalicija okupljenih oko NSD. Vučurović je dodao da će Izvršni odbor raditi na onome što je zacrtano i na skupštini stranke – da NSD uskoro bude najjača politička organizacija u Crnoj Gori. Na samom kraju Vučurović se posebno zahvalio dosadašnjem predsjedniku Izvršnog odbora Milutinu Đukanoviću”, navodi se u saopštenju.

Na sjednici je, kako su kazali iz NSD-a, konstatovana puna podrška listi Za budućnost Budve i njenom prvom čovjeku Mladenu Mikijelju, dok su članovi Glavnog odbora nakon sjednice razgovarali sa brojnim građanima Budve.

- Oglasi-spot_imgspot_img
Poslednje vijesti
- Oglasi-spot_img
POVEZANE VIJESTI
- Oglasi-spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime