13.9 C
Podgorica
3.12.2023.

Vučić iz Beograda: Nema povratka u prošlost, Srbija ide naprijed!

Predsjednik Aleksandar Vučić se obratio danas na predizbornom skupu građanima koji su se okupili u Sportskom centru Voždovac u Beogradu, prenosi portal Borba.

On je saopštio da je u Srbiji urađeno dosta, i da je njen izgled promijenjen, ne samo po novim kilometrima autoputeva i novim bolnicama.

“Već po broju fabrika prije svega, pošto znate da smo ranije prisustvovali lančenju i katančenju naših fabrika i nezaposlenosti. Doveli smo 250 novih fabrika u Srbiju, i ja znam da to nije dovoljno i da možemo bolje. Uvjeren sam da imamo snage i energije i dovoljno strasti prema našoj zemlji da uradimo sve da naša zemlja ide naprijed. Da pokažemo da možemo biti uspješniji nego što smo bili”, istakao je Vučić.

Vučić je naveo da se danas pomalo stidimo da kažemo da smo prvi po stopi ekonomskog rasta u Evropi.

“Ono što radimo, a to su novi klinički centri, brze pruge, metro, to su stvari koje prave razliku. To su stvari koje pokazuju da li je neko ili nešto uradio. Kada kažemo da će plata biti veća od 1.000 evra, a penzija veća od 500 evra, onda znamo da ćemo taj zavjet da ispunimo. A to ne bismo mogli bez vaše energije i snage”, kazao je Vučić.

Vučić je apostrofirao da će čuvati mir, nacionalni ponos i dostojanstvo.

“Nemam pravo da vam govorim samo ono što želite da čujete, pošto na odgovoran način moramo da vodimo zemlju. To je razlika između odgovorne politike i one koja ne znači ništa. Mir ćemo da sačuvamo, i nacionalni ponos i dostojanstvo. I moramo da sarađujemo sa KFOR-om zbog našeg naroda na KiM. Ali kada kažu nikada ne reci nikad, ja kažem nećemo u NATO! Sami čuvamo svoje nebo i zemlju”, rekao je on.
On tvrdi da su suština njegovog posla nove fabrike.
- Oglasi-spot_imgspot_img
Poslednje vijesti
- Oglasi-spot_img
POVEZANE VIJESTI
- Oglasi-spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime