-1.1 C
Podgorica
8.02.2023.

Veče stand-up komedije sa Nešom Bridžisom i Markom Puljizom u KIC-u

Veče stand-up komedije sa Nešom Bridžisom i Markom Puljizom biće organizovano u četvrtak, 1.decembra u KIC-u “Budo Tomović“ od 20 sati.

Nenad Danilović, poznatiji pod pseudonimom Neša Bridžis jedan je od najpoznatijih i najpopularnijih srpskih stand up komičara, samim tim jedan je od utemeljivača srpske stand up scene. Rođen je u Beogradu, na Čuburi, 19. aprila 1980. Komedijom se bavi, kako sam kaže, još od malih nogu, a profesionalni angažman je započeo 2010. godine. Proslavio se pjesmom Ej, Riki Martine. Danas, iako ga nikada nije zapisao, ima preko 8 sati teksta sa kojim naizmjenično nastupa. Majstor je imitacija i odličan improvizator. U dosadašnjoj karijeri održao je preko 2000 profesionalnih nastupa.

Sa svojim predstavama obišao je cijelu Srbiju i Evropu i pored straha od letenja, publika je imala priliku da ga vidi i u Australiji. Ljubitelji stand up komedije iz regiona jako dobro znaju Nešu Bridžisa, a bio je gost i na velikom broju festivala u Hrvatskoj, Sloveniji, Bosni, Makedoniji, Crnoj Gori…

Pored prestižnih festivala bio je učesnik 3. sezone poznatog šou programa “Tvoje lice zvuči poznato” i osvojio treće mjesto. Za njegove večeri komedije uvijek se traži karta više. Našu podgoričku publiku će obradovati nizom najboljih, unikatnih, a možemo reći i kultnih „fora“ koje su među publikom najpopularnije i koje su se vremenom razvile u jako popularne predstave ne samo u Srbiji nego i šire.

Ovo je splet njegovog najboljeg materijala smještenog u jednu noć stand-up komedije. Četiri godine je podgorička publika čekala svoju porciju zdravog smijeha, a to će im kao i uvijek Neša servirati brzo i pikantno.

Marko Puljiz je naš domaći stand-up komičar koji se u Podgoricu doselio iz Sarajeva donijevši sa sobom svježi i autentični stil. Predstavnik je nove škole sarajevskog humora, a u Podgorici je jedan od osnivača lokalne scene stand-up komedije. U Sarajevu 2013. osvaja titulu najboljeg stand-up komičara amatera nakon čega redovno nastupa po mnogim klubovima, teatrima, dvoranama, a učesnik je svih najvećih regionalnih festivala stand-up-a u bivšoj Jugoslaviji.

U Podgorici je od 2014. od kada stvara domaću scenu. Njegov materijal je čist i bez psovki, oštro secira i defragmentira sve naše sociološke fenomene i autodestruktivne stavove na ljekovito urnebesan način. Nerijetko se služi identičnim imitacijama poznatih ličnosti, a na njegovom prvom nastupu ove sezone imaćete priliku da premijerno uživate u njegovom novom post-COVID materijalu i komediji kakvu dosada od njega niste vidjeli niti očekivali.

- Oglasi-spot_imgspot_img
Poslednje vijesti
- Oglasi-spot_img
POVEZANE VIJESTI
- Oglasi-spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime