27.7 C
Podgorica
19.06.2024.

U turističkom vozu iz Bara za Kolašin oko 300 njemačkih turista!

Juče iz Bara krenuo prvi turistički voz sa oko 300 njemačkih turista na relaciji Bar – Kolašin, u saradnji sa Mišelom Baderom, predsjednikom Fondacije budućnost crnogorskog turizma, sa kojim ŽPCG ima višegodišnju saradnju u vidu promocije željezničkih usluga i turističkih potencijala željeznice na njemačkom tržištu.

Željeznički prevoz Crne Gore svoju ponudu je proširio prevozom turističkih grupa na relaciji Bar – Kolašin – Bar koja se realizuje u saradnji sa turističkim agencijama i organizacijama.

U planu je organizacija više ovakvih turističkih vozova za koje postoje aranžmani i interesovanje turističkih agencija, kako bi inostrani turisti mogli uživati u ljepotama Crne Gore i spektakularnom pogledu koji se pruža iz voza”, kazali su iz ŽPCG.

Iz ovog preduzeća dodaju i da su otvoreni za saradnju sa svim turističkim agencijama za realizaciju grupnih putovanja po zahtjevu i shodno raspoloživim kapacitetima.

Naša kompanija usmjerena je prvenstveno na sigurnost, bezbjednost i komfor korisnika naših usluga, a ono što je trenutno u fokusu menadžmenta jeste intenzivna priprema i realizacija turističke sezone, koja će prema najavama sa relevantnih državnih adresa biti veoma uspješna, čak mnogi smatraju i rekordna”, navode iz ŽPCG.

- Oglasi-spot_imgspot_img
Poslednje vijesti
- Oglasi-spot_img
POVEZANE VIJESTI
- Oglasi-spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime