19.1 C
Podgorica
24.03.2023.

Projekcija kratkometražnog igranog filma “Taksista”

Kratkometražni igrani film “Taksista”, rađen po scenariju i u režiji Gorana Kaluđerovića biće prikazan u ponedjeljak, 23.januara, u sali Dodest, od 18:30.

Riječ je o filmu koji prati priču taksiste, sredovječnih godina, koji pokušava da uspostavi odnos sa svojom kćerkom. Nakon majčine smrti, odlučuje da napusti svoj život. Film je nastao u produkciji Frame Production. Podržan je od strane Univerziteta Donja Gorica i Opštine Zeta. Mentori su: Miša Radivojević i Branko Baletić.

Uloge tumače: Darija Šaković, Sreten Kaluđerović, Tanja Torbica, Milisava Vujačić i Gavro Kaluđerović. Direktor fotografije je Nemanja Dabanović, asistent kamere Pavle Vujović, rasvetljivač Stefan Radović, šminkerka Vesna Bijelić, kostimografkinja Dragica Filipović, a snimatelj zvuka Bojan Radojević. Pomoćnici režije su Nikolaj Kosuhin i Jovan Bačvanski, organizator Balša Dragović i vođa snimanja Milan Radulović. Kolor korekciju potpisuje Biljana Ristivojčević Bižić, dizajn zvuka Igor Nikolić, a muziku za film Dejan Perišić, u saradnji sa Brankom Zečević, Aleksandrom Magovčević i Rajanom Perovićem.

- Oglasi-spot_imgspot_img
Poslednje vijesti
- Oglasi-spot_img
POVEZANE VIJESTI
- Oglasi-spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime