7.9 C
Podgorica
21.04.2024.

Pritvor Ražnatoviću i Lopičiću osumnjičenima za napad na ljekara Hitne pomoći

Sudija za istragu Osnovnog suda u Podgorici odredio je pritvor osumnjičenima Todoru Ražnatoviću i Luki Lopičiću zbog napada na ljekara Zavoda za hitnu medicinsku pomoć K. D.

“R. T. je određen pritvor zbog opasnosti od ponavljanja krivičnog djela, budući da se radi o osobi koja je ranije osuđivana zbog krivičnog djela sa elementima nasilja, što ukazuje na realnu bojazan da bi osumnjičeni u slučaju odbrane sa slobode mogao ponoviti krivično djelo”, navodi se u saopštenju portparola Osnovnog suda Ivane Becić.

Dodaje se da je Ražnatoviću i Lopičiću određen pritvor zbog opasnosti od uticaja na svjedoke, budući da je, kako se navodi, u svojstvu svjedoka zasada potrebno saslušati dvije osobe, koje su očevici napada na ljekara.

U saopštenju portparolke Becić se navodi i da su jedan od svjedoka i osumnjičeni u dugogodišnjim prijateljskim odnosima, pa sudija za istragu nalazi da bi oni boravkom na slobodi mogli ometati dalji tok postupka.

“Protiv ovog rješenja izjavljena je žalba od strane branilaca osumnjičenih, o kojoj će sud odlučiti u zakonskom roku”, navela je Becićeva.

- Oglasi-spot_imgspot_img
Poslednje vijesti
- Oglasi-spot_img
POVEZANE VIJESTI
- Oglasi-spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime