23.7 C
Podgorica
30.05.2024.

Podgoričanin osumnjičen da je zlostavljao suprugu pred maloljetnim djetetom

Podgoričaninu A.A. određeno je zadržavanje do 72 sata zbog sumnje da je zlostavljao suprugu u prisustvu maloljetnog djeteta, saopšteno je iz podgoričkog Osnovnog državnog tužilaštva ODT.

“Osnovno državno tužilaštvo u Podgorici je odredilo zadržavanje do 72 sata A.A. iz Podgorice, zbog krivičnog djela nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici, koje je pomenuto lice izvršilo na štetu vanbračne supruge a u prisustvu maloljetnog djeteta”, piše u saopštenju ODT-a Podgorica.

Više informacija nije navedeno.

“Osnovno državno tužilaštvo u Podgorici je odredilo zadržavanje do 72 sata i S.V. iz Podgorice, zbog krivičnog djela nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici, koje je počinio 12. maja na štetu supruge”, kazali su iz ODT.

Tokom prošle sedmice, prema podacima Uprave policije., u Crnoj Gori je registrovano devet krivičnih djela iz oblasti nasilja u porodici, a podnijeto je 15 prekršajnih prijava.

Prije četiri dana, po nalogu dežurnog tužioca Osnovnog državnog tužilaštva u Cetinju, Uprava policije-OB Cetinje je uhapsila oumnjičenog D.P. iz Cetinja, zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično djelo nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici, na štetu svoje bivše supruge.

Nakon saslušanja osumnjičenog, ovo tužilaštvo je donijelo rješenje o zadržavanju do 72 časa i stavilo predlog Osnovnom sudu u Cetinju od 11.05.2024.godine za određivanje pritvora protiv osumnjičenog, po kojem je sudija za istragu Osnovnog suda u Cetinju donio rješenje od 13.05.2022.godine, o odrđivanju pritvora u trajanju do mjesec dana.

- Oglasi-spot_imgspot_img
Poslednje vijesti
- Oglasi-spot_img
POVEZANE VIJESTI
- Oglasi-spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime