17.7 C
Podgorica
25.05.2024.

Pavićević: Podlegao sam osjećaju Rasela da će moći da igra; Žakelj: Odlučili su volja i želja

Trener Mornara Mihailo Pavićević je čestitao SC Derbiju na potpuno zasluženoj pobjedi (86:75), u malom crnogorskom derbiju u 5. kolo Admiralbet ABA lige.

“Oni su se od prvog do posljednjeg minuta borili za tu pobjedu, radili sve što bi trebalo da se radi kad se kroči na teren. Kada imate 20 izgubljenih lopti i dozvolite protivniku da ima 17 ofanzivnih skokova, tako ne možete da dobijete ni nižerazrednu ekipu. Ali, šta je, tu je”, rekao je Pavićević.

Trener Barana je istakao da za “poraz apsolutno preuzima odgovornost, jer je odstupio od svog načela i pravila da igra utakmicu samo sa zdravim igračima”.

“Podlegao sam osjećaju Rasela da će moći da igra, mislim da je to moja najveća greška. Ni u napadu ni u odbrani nije bio blizu svog nivoa, to je bila osnovna razlika večeras u odnosu na prethodne mečeve”, dodao je Pavićević.

Trener SC Derbija Andrej Žakelj je čestitao svojim igračima na „pravom pristupu u ovom meču“, što nije bio slučaj na prethodnom meču u Skoplju sa MZT-om.

“Vidi se to i po skokovima u napadu, imali smo ih 17. To pokazuje želju, tako i treba, a i samo tako možemo da igramo, i čestitam igračima. Utakmica je bila nervozna, vrlo bitna za nas, vidjelo se to u igri. Procenat šuta nije dobar, ali su igrači imali želju i volju, što je, na kraju, i odlučilo”, rekao je Žakelj.

- Oglasi-spot_imgspot_img
Poslednje vijesti
- Oglasi-spot_img
POVEZANE VIJESTI
- Oglasi-spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime