34.9 C
Podgorica
19.07.2024.

NSD Nikšić: Crna Gora će biti slobodna kada se završi sa mafijom i njihovim političkim krilom zvanim DPS

„Zanimljivo je da DPS Nikšić ima obraza da se oglašava jer je protiv Marka Kovačevića odbačena krivična prijava zbog toga što je pomjerao prst na ruci onako kako se njima ne sviđa“, navode iz Nove srpske demokratije (NSD) reagujući na današnje saopštenje iz Demokratske partije socijalista (DPS) Nikšić.

„Zamislite kolika je mržnja u političkom krilu mafije u Nikšiću kada im nije malo bilo što su svoje hijene iz Kavačkog klana angažovali da ga uhode po Nikšiću i ugrožavaju mu život i bezbjednost nego bi i zbog položaja prsta na ruci da ga utamniče. Očekivali smo da će nakon najnovijih Skaj prepiski u kojima se vidi da su pripadnici Kavačkog klana pratili Kovačevića i njegove prijatelje i spremali im šaržere, šipkanja i sačekuše da se ograde od toga i daju podršku onima koji su bili ugroženi. Međutim vidimo po reakciji da su oni od samog početka dio ekipe koja želi na svaki dostupni način da likvidira Kovačevića po uzoru na svoje saradnike iz redova mafije. Crna Gora će biti slobodna kada se jednom za svagda završi sa mafijom i njenim političkim krilom koje se zove DPS“, ističu iz NSD-a.

Kako navode, ovih dana vidimo koliko su tužilaštvo i sudstvo bili zarobljeni.

„I oni još ne mogu da se naviknu da ne odlučuju svi po njihovim instrukcijama i da više ne mogu svakoga kupiti da bi se zadovoljavale njihove potrebe. Crna Gora polako ali sigurno postaje nezavisna odvajajući se, ovoga puta ne od Srbije, nego od kriminala, mafije i korupcije u sudstvu i tužilaštvu koju je uspostavio DPS. A tužilaštvo pozivamo da se konačno pozabave Milom Đukanovićem i dokaže da država Crna Gora ipak postoji“, zaključuje se u reagovanju iz NSD-a.

- Oglasi-spot_imgspot_img
Poslednje vijesti
- Oglasi-spot_img
POVEZANE VIJESTI
- Oglasi-spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime