11.9 C
Podgorica
24.02.2024.

Novogodišnje kućice u Podgorici besplatne za zakupce

Kućice u kojima se može sprovoditi djelatnost za vrijeme novogodišnjih praznika dostupne su za besplatno korištenje, a zakup je moguće ostvariti putem prijave na Javni poziv koji je otvoren do 09.novembra,  saopšteno je danas iz Sekretarijata za lokalnu samoupravu Glavnog grada.

Kako je pojašnjeno, komisija za sprovođenje javnog poziva za davanje na korišćenje bez naknade montažnih objekata privremenog karaktera (kućica) za potrebe organizacije Novogodišnjih praznika 2023/2024 objavila je Javni poziv za davanje na korišćenje pomenutih objekata kroz koji se pozivaju svi preduzetnici i privredna društva (privredni subjekti) sa sjedištem na teritoriji Glavnog grada, da se prijave.

Foto: PG Biro

“Montažni objekti privremenog tipa daju se na korišćenje subjektima čije djelatnosti podstiču ekonomski razvoj Glavnog grada, stvaraju uslovi i podstiče razvoj turizma, te doprinose afirmaciji i valorizaciji kulturnog potencijala, tracicije i kulturne posebnosti Glavnog grada”, stoji u saopštenju.

Dokumentacija za prijavu je stipna na linkovima ispod:

Javni poziv

Obrazac prijave

“Dodatne informacije zainteresovani se mogu obratiti svakog radnog dana pozivom na broj telefon: 020/447-183 ili putem e-mail [email protected]”, zaključeno je u objavi iz Glavnog grada.

- Oglasi-spot_imgspot_img
Poslednje vijesti
- Oglasi-spot_img
POVEZANE VIJESTI
- Oglasi-spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime