19.9 C
Podgorica
18.06.2024.

“Novi pobjeđuje” podržao izbornu listu “Aleksa i Dritan – HRABRO se broji!”

Novi pobjeđuje, parlamentarni politički subjekt u Herceg Novom pozvao je svoje članove i simpatizere da glasaju za Koaliciju ”Aleksa i Dritan, HRABRO se broji !”

,,Junaštvo je podvig, Hrabrost je etika, nema podviga bez etike i ništa Crnoj Gori danas nije tako nasušno potrebno kao Hrabrost”, kazali su iz Novi pobjeđuje.

,,Potpisan je Temeljni ugovor, usvojena Rezolucija o genocidu u Pivskim Dolima i Velici, u toku je žestoki obračun sa duvanskom mafijom i sa škaljarskim i kavačkim klanom i njihovom logistikom u kriminalnom režimu Mila Đukanovića pri čemu se radi na uslovu svih uslova na eliminaciji kancera iz pravosudnog sistema”, navodi se u saopštenju.

,,Zbog ljubavi prema Crnoj Gori eliminisane su sujete jer Crnu Goru treba voljeti i zbog onog što je bila i zbog onog što će biti. Državi se vraća dostojanstvo i ne poigrava se sa njom i zbog toga se traže i nalaze nove čestite sudije i tužioci-novi ljudi, Hrabri ljudi. Državi se vraća imovina i budućnost kao u slučaju trajekta Kamenari- Lepetane”, ističu iz Novi pobjeđuje.

,,Državi se vraća smisao i zato je vraćena bolnica Meljine u javni sektor. Nastavlja se borba za Institut jer je naš, a ne zato što je moj ili tvoj. Biti vedar, duhovit i vjerovati da nas ima dovoljno da pobijedimo za sve i za Novi. I zato grupa građana „Novi pobjeđuje” podržava izbornu listu-Koalicije Demokratske strane Crne Gore i URA-e jer je časno i HRABRO biti za Aleksu i Dritana i to se broji”, zaključuje se u saopštenju.

- Oglasi-spot_imgspot_img
Poslednje vijesti
- Oglasi-spot_img
POVEZANE VIJESTI
- Oglasi-spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime