14.9 C
Podgorica
17.04.2024.

Nikolić: DPS neće prodati svoja mjesta za funkcije kao Knežević

Lider DNP-a Milan Knežević još jednom je pokazao da se zapravo ništa ne pita u svom političkom djelovanju i da isključivo zavisi od odluka koje donose Beograd i predsjednik Skupštine Andrija Mandić, smatra portparol DPS-a Miloš Nikolić.

“Knežević je poniženo podvio rep pred Milojkom Spajićem kada je morao da manjinski podrži Vladu, pa sada svoju frustraciju projektuje na Demokratsku partiju socijalista”, kazao je Nikolić.

Prema njegovim riječima, “Knežević je grmio kako neće izdati izbornu volju i principe na kojima je dobio podršku građana i da neće glasovi koje je on dobio vrijedjeti manje od onih koji su podržali PES ili Demokrate.

“U finalu pregovora Knežević ne da nije dobio mjesta u Vladi nego je ostao i bez mjesta predsjednika Odbora za bezbjednost koja mu je pripadala u prošlom mandatu. Na kraju, da Vas rasteretimo gospodine Kneževiću – za razliku od Vas i Vaše partije DPS ima političke principe i platformu od koje ne odustaje i nećemo je kao Vi prodati za par funkcija i mjesta po dubini. A Vi svoje političke frustracije liječite prema Vašim koalicionim partnerima, ako imate petlje za to”, zaključio je Nikolić.

- Oglasi-spot_imgspot_img
Poslednje vijesti
- Oglasi-spot_img
POVEZANE VIJESTI
- Oglasi-spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime