11.9 C
Podgorica
7.12.2023.

Ministarstvo prosvjete: Diploma je lažna, slučaj Pavličić proslijeđen tužilaštvu

Iz Ministarstva prosvjete saopštili su da su i njihove službe utvrdile da je uvjerenje o završenim studijama Miljane Pavličić na Hemijskom fakultetu u Beogradu – falsifikat.

Vijesti prenose, da im je iz tog resora konačno danas  dostavljen odgovor iz kog razloga njena diploma nije priznata prije 13 godina.

“Ministarstvu prosvjete i nauke obratila se Miljana Pavličić, 18. marta 2010. godine, zahtjevom za priznavanje inostrane obrazovne isprave stečene na Hemijskom fakultetu, Univerzitet u Beogradu, Republika Srbija. Uz predmetni zahtjev, imenovana je dostavila Uvjerenje o stečenom visokom obrazovanju, Uvjerenje o položenim ispitima, kao i dokaz o uplaćenoj administrativnoj taksi. Ministarstvo prosvjete se, aktom broj UPI 05-1/11-374 od 18. marta 2010. godine, obratilo Hemijskom fakultetu, Univerzitetu u Beogradu, za provjeru vjerodostojnosti predmetne obrazovne isprave. Hemijski fakultet, Univerzitet u Beogradu, je aktom broj: 686/1 od 21. maja 2010. godine, obavijestio ovo Ministarstvo da predmetna obrazovna isprava nije vjerodostojna”, navodi se u odgovoru Ministarstva prosvjete na pitanja “Vijesti”.

Pomoćnica direktora IJZ lažirala diplomu?!

- Oglasi-spot_imgspot_img
Poslednje vijesti
- Oglasi-spot_img
POVEZANE VIJESTI
- Oglasi-spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime